کد خبر 153622
۱۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۴

نشست علمی همایش بین‌المللی مخطوطات مشرق زمین برگزار شد

نشست علمی همایش بین‌المللی مخطوطات مشرق زمین برگزار شد

نشست علمی همایش بین المللی مخطوطات مشرق زمین امروز پنجشنبه 10 آذر در مشهد برگزار شد.

به گزارش گروه فرهنگی حیات؛ سومین پیش نشست علمی همایش بین‌المللی مخطوطات مشرق زمین امروز پنج شنبه 10 آذر در مشهد مقدس برگزار شد.

در این همایش ابوالفضل حسن‌آبادی مجموعه دست‌خط‌های حزین لاهیجی، محمدرضا فاضل هاشمی مجموعه زیج‌های نفیس، مصطفی لعل شاطری نسخه‌های مصور و نفیس ادبی دوره صفوی، حسنعلی فریدونی و جواد فرهمندنژاد نسخه‌های شیخ بهایی و مهدی مجتهدی وراقان بر اساس مصاحف موجود در گنجینه رضوی را بررسی کردند.

در این نشست علمی که امروز دهم آذرماه 1401 از ساعت 8:30 تا 11:30 در کتابخانه مرکز استان قدس رضوی برگزار شد، سیدصادق حسینی اشکوری دبیرکل و علی حیدری یساولی دبیر علمی همایش بین‌المللی مخطوطات مشرق زمین هم حضور داشتند.

این همایش توسط مجمع ذخایر اسلامی و مؤسسه تاریخ علم و فرهنگ برگزار شد تا نسل نوجوان و جوان را با اهمیت نسخ خطی آشنا کند و به بررسی جایگاه استان قدس و نسخ خطی آن در جهان بپردازد.

برچسب‌ها